Aranygaluska
2005.10.17. 22:51
Aranygaluska Hozzvalk: 1/2 rsz *kelttszta* 20 dg darlt di 20 dg porcukor tolaj
ntethez: 1 l tej 20 dg kristlycukor 2 vanillis pudingpor 3 tojs Elksztse: A tsztt lisztezett deszkn szthuzogatjuk. Az tolajat kis tlba ntjk, a dit megkeverjk a porcukorral. Kis szaggatval flholdakat szaggatunk, 1 sort lerakunk az olajjal kikent tepsibe. Megkenjk olajjal, megszrjuk a cukros dival. Ezt ismteljk mg a tepsi meg nem telik. Erre tesznk mg egy sor tsztt. 30 percet pihentetjk, kistjk. Az 1 liter tejbl 3 tojs srgjval, a pudingporokkal s a kristlycukorral sr pudingot fznk. Tzrl levve hozzkeverjk a 3 tojs kemnyre vert habjt. Ezzel tlaljuk az Aranygaluskt.
|