Ági narancsos harcsája
2005.10.10. 20:42
Ági narancsos harcsája Hozzávalók: 2 ek (oliva) olaj 1 közepes hagyma 2 gerezd fokhagyma 1 cs petrezselyem 2 db narancs leve 1/2 citrom leve só, bors és persze a harcsa A harcsa: A teljesen bőrtelenített és csont nélküli halszeleteket besózva állni hagyjuk. A szósz: Amíg a harcsa áll, a hagymát olajon megpároljuk, majd levéve a tűzről hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, só, borsot, valamint a narancs és citromlét. Ezután a szószt összeforraljuk.
A kikészítés: halszeleteket beletesszük egy tűzálló edénybe, leöntjük a szósszal és lefedve forró sütőben 15-20 percig pároljuk, majd fedő nélkül 15-20 percig sütjük.
Krumplipürével tálaljuk.
|